Drivhusvanding

Drivhusvanding

 

Vores vandings systemer passer perfekt til alle typer drivhuse og orangerier. 

For hurtigt at guide dig ind på ideen med en stabil vandingsløsning - skal du få et overblik over hvor meget vand du har til rådighed ( fyld evt en 20 L spand og fortæl os hvor mange sekunder det tog) - derefter skal du lave en skitse/tegning over dit projekt. Indsæt de forskellige sprinklere og vurder om du overskrider din vandforsyning- gør du det, skal du grene ud i en ekstra streng etc. - nu har du overblikket - og skal igang med at købe de enkelte komponenter eller kontakte os for montering/rådgivning.

HER KAN DU DOWNLOADE VORES MANUAL - DER GUIDE DIG SIKKERT VIDERE

Når du forbereder sæsonen, så start samtidig med at tænke på et ordentlig vandings system til drivhuset og/eller orangeriet. Du kan med garanti undgå tørkeskader, og du vil med sikkerhed opnå gode resultater og sundere planter. Husk nogle planter vil helst have vandet fra neden mens andre sagtens kan tåle oversprinkling. Med vores sortiment kan du lave en løsning, der kan det hele...

Det er enkelt selv at sammensætte komponenterne og du kan skræddersy delene, så de passer perfekt til dit drivhus. En lang og varm sæson giver også udfordringer til luftkøling. Det er ikke altid nok at kunne udlufte gennem døre og vinduer. Vores lille tågesprayer ( som du måske kender fra Frugt & Grønt afdelingen) kan også anvendes til luftkøling og passer fint på både 6 mm slangen og i 16 mm slangen. Yderligere har du mulighed for at bruge vores timerur til at sikre, at vandingen aldrig glemmes - Med dette er du allerede nået langt, med dine drømme om en fantastisk vækstsæson !

Se bl.a i vores online butik de forskellige løsninger samt kampagnepakker - Hvis du har nogle spørgsmål er vores telefon altid åben til råd og vejledning, også i weekenderne !

 

Tænker du havevanding ?  - vil det være fornuftig at tænke drypvanding.

 

billed fra montering i orangeri...

 

Læs mere

Vis som Gitter Liste

Varer 1-24 af 34

Side
Faldende orden
pr. side
Vis som Gitter Liste

Varer 1-24 af 34

Side
Faldende orden
pr. side

Leveringsmetoder