Ridebane - vanding , med pop-up fra barriere / hegn

Ridebane - vanding , med pop-up fra barriere / hegn

I dette afsnit tager vi udgangspunkt i anvendelse af pop-up sprinklere monteret på  bande eller hegn.

En fleksibel løsning, der tager udgangspunkt i din eksisterende vandforsyning, og herefter tilpasses din bane.

Pop Up vander lidt mere groft - men er let at gå til - de hængende sprinklere vander fint men er mere følsomme overfor skidt og ustabil vandforsyning. Vi vejleder gerne - og anbefaler du overvejer dine ønsker.

 

Løsningen er typisk opbygget i 2 eller 3 strenge, og der kan tilkobles digital styringsboks.

 

Det er vores erfaring af 10 minutters vanding i hver streng er nok til at dæmpe støvet.

Du opnår derfor et behageligt miljø og er fremover også fri for støv/spindelvæv.

Selvom resultaterne er fantastiske når du bruger vores gennemtestede komponenter, så kommer du langt for en lille investering. Vi importerer fra nogle af europas førende producenter og sælger til DANMARKS ABSOLUT billigste priser.

 

Vi har arbejdet med dette forretningsområder i flere år og oparbejdet know-how, der sikrer dig ordentlige løsninger til ordentlige priser.

Vi tager del i ansvaret og er med i alle projekter, uanset om du vælger selv-byg, med-byg eller totalløsninger. Det kalder vi god kundeservice.

For hurtigt at guide dig ind på ideen med en stabil vandingsløsning - skal du få et overblik over hvor meget vand du har til rådighed ( fyld evt en 20 L spand og fortæl os hvor mange sekunder det tager) - derefter skal du lave en skitse/tegning over dit projekt. Indsæt de forskellige sprinklere og vurder om du overskrider din vandforsyning- gør du det, skal du grene ud i en ekstra streng etc. - nu har du overblikket - og skal igang med at købe de enkelte komponenter eller kontakte os for montering/rådgivning.

 

Angående prisen på en god løsning. Her er det vores erfaring at du kommer langt med en investering på kr. 5000,00 - 8000,00.

Vi tilbyder naturligvis færdig montering, men er også indstillet på med-byg, eller selv-byg. Vi skal nok guide dig igennem processen.

BEMÆRK VENLIGST: Vores løsninger tager ALTID udgangspunkt i den egen vandforsyning. Det vil sige, INGEN store udgifter til ny pumpe, vandboring eller tilsvarende. Hvis du ikke kender din nuværende vandforsyning, så tag en 20 liter spand, mål hvor lang tid, der tager, at fylde spanden. Når vi kender dit resultat, kan vi straks lave en ordentlig løsning. 

I vores pakker kan du vælge at købe vores slanger eller selv finde din slange ved din lokale butik. Bemærk dog , at vi kun anvender PE slanger, som er bedre fordi de er mere fleksible, lettere at arbejde med og bedre når du borer huller etc etc.
Husk dette, når du sammenligner vores priser. 25 mm = kr. 8,00/meter og 32 mm = kr. 10,00/meter hos os.

Hent vores manual HER

 

Læs mere

Vis som Gitter Liste

Varer 1-24 af 28

Side
Faldende orden
pr. side
Vis som Gitter Liste

Varer 1-24 af 28

Side
Faldende orden
pr. side

Leveringsmetoder