"Dysevæg"

"Dysevæg"

Dysevæg. Til alle butikker, der bruger alt for meget tid , på vanding af blomstervogne. Her kan du parkere dine blomstervogne og lave noget fornuftigt, mens der vandes på en stille og rigtig fornuftig måde. Vi monterer væggen, klar til tilslutning og du kan høste fordelene, med det samme. Du sparer masser af tid, du vander mere fornuftigt og effektivt fordi du vander igennem, du undgår et stort spild af planter og endelig sælger du nogle sundere og flottere varer... win/win ?

Ideen er den, at du kører vognen hen foran dysevæggen, der med meget små dråber overbruser en hel blomstervogn, efter kort tid kan du vende vognen og vande fra den anden side, alt imens du kan arbejde i blomstergården uden spildtid til vanding. Vandingen foregår stille og roligt og med små dråber, som sikrer at planterne bliver vandet ordentligt i bund. Anlægget er selvtømmende og kan derfor ikke ødelægges af frost. Anlægget kan monteres overalt og ikke kun på mur. En gittervæg er også en mulighed.

Pris: 1500,00 , monteret excl. kørsel og moms.

Det eneste vi behøver er adgang til vand i "blomstergården". Herefter klarer vi resten, og dysevæggen er klar til brug og tilslutning af vand fra din egen slange/hane. Vi sikrer selvfølgelig at dysevæggen er indkørt og iorden, inden vi kører.

Vis som Gitter Liste

7 varer

Faldende orden
pr. side
Vis som Gitter Liste

7 varer

Faldende orden
pr. side

Leveringsmetoder