Om os

Vi siger tingene som de er og holder hvad vi lover.

”Jeg er stolt over den tillid som kunderne viser os, 
når vi får lov til at hjælpe dem med at føre deres drøm ud i livet” 

”DirectEspaña og vores ydelser handler naturligvis om teknik og tekniske løsninger. 
Men det handler også om mennesker, mennesker med en drøm, et budget, en deadline, som vi er så heldige at få lov til at hjælpe dem med at nå. 
Jeg er superstolt over den tillid, som vores kunder viser os og oprigtigt glad, når jeg for eksempel har
hjulpet en kunde med at vælge drypvandingsløsning til hans køkkenhave og efter nogen tid kan se, at der er kommet gang i højbedene.” 

”Næsten hver dag bliver jeg overrasket over de muligheder, som vores produkter rummer, 
hvilket giver stor fleksibilitet i løsningen. Det er spændende og udfordrende at arbejde i en virksomhed, 
hvor jeg aldrig bliver færdig med at lære produkterne at kende. 
Det gør også, at jeg har meget let ved at sætte mig i kundernes sted, jeg ved jo fra mig selv, at det kan være svært at overskue vores samling af produkter.” 

Peter er indehaver  i  DirectEspaña .
Sammen med gode kollegaer hjælper han DirectEspañas kunder med at finde den helt rigtige løsning, hvad enten man er ny eller gammel kunde, og hvad enten man blot har brug for en drypvandingsløsning, en vandingsløsning til ridebaner eller en pop-up løsning.

DirectEspaña importerer alle komponenter direkte hos producenter og kan derfor sælge til særdeles konkurrencedygtige priser.

Alle komponenter anvendes professionelt i middelhavs-landene , derfor står vi inde for lang holdbarhed og slidstærke komponenter. Vi vil gerne være kendt for god kvalitet og gode priser. Når vi giver FAST-PRIS tilbud, ønsker vi at give vores kunder tryghed for alle overraskelser. Det gør vi, fordi vores erfaring kommer vores kunder tilgode. Der kommer ikke mange ting bag på os, når  vi udfører en opgave - og skulle der endelig dukke noget op, så lærer vi af det UDEN vores kunder må til lommen - derfor kan du trygt lade os arbejde for dig.

Vi driver vores virksomhed med traditionel håndværk og web-shop. Vi servicerer vores kunder, hvor de befinder sig... og glæder os til at betjene dig.

Leveringsmetoder