Køkkenhave

Køkkenhave

Drypvanding til køkkenhaven er lig med meget større udbytte. Du vander optimal og du høster bedre.

De fleste siger: ” Hvorfor kom vi ikke i tanke om det her, for længe siden…?”

Du kan vælge at have slangerne under jorden eller over jorden - du kan sammensætte de forskellige komponenter så du opnår din egen perfekte løsning og du kan bygge videre år efter år.

For hurtigt at guide dig ind på ideen med en stabil vandingsløsning - skal du få et overblik over hvor meget vand du har til rådighed ( fyld evt en 20 L spand og fortæl os hvor mange sekunder det tog) - derefter skal du lave en skitse/tegning over dit projekt. Indsæt de forskellige sprinklere og vurder om du overskrider din vandforsyning- gør du det, skal du grene ud i en ekstra streng etc. - nu har du overblikket - og skal igang med at købe de enkelte komponenter eller kontakte os for montering/rådgivning.

Selvom resultaterne er fantastiske , når du bruger drypvanding, så kommer du langt for en lille investering. Vi importerer fra nogle af europas førende producenter og sælger til DANMARKS ABSOLUT billigste priser.

Tænker du havevanding ?  - vil det være fornuftig at tænke drypvanding.

Vi har arbejdet med dette forretningsområder i flere år og oparbejdet know-how, der sikrer dig ordentlige løsninger til ordentlige priser.
Vi tager del i ansvaret og er med i alle projekter, uanset om du vælger selv-byg, med-byg eller totalløsninger. Det kalder vi god kundeservice.

HENT VORES MANUAL, DER GUIDER DIG GODT VIDERE

Læs mere

Vis som Gitter Liste

Varer 1-24 af 47

Side
Faldende orden
pr. side
Vis som Gitter Liste

Varer 1-24 af 47

Side
Faldende orden
pr. side

Leveringsmetoder