Græs

Græs

Pop up vanding er en smart vandings løsning til private haver,  ridebaner, golfbaner, m.m.. Ved pop up vanding er slangerne skjult i jorden og pop-up sprinklerne rejser sig ca 10-15 cm. under drift. Sprinklere giver mulighed for indstilling fra 0-360 grader, hvilket giver gode resultater og mulighed for at dække det ønskede vandingsareal. I dag har også mange private valgt en pop-up løsning til deres plæne og bede. Pop-up sprinklerne kan let bygges sammen med drypvanding i een og samme løsning og med samme styring.

 

Ved pop-up vanding er det vigtigt du kender din vandforsyning og ved hvad den kan levere. Herefter er det let at dimensionere en pop up vandings løsning som passer perfekt til dit behov. Pop up sprinklerne bliver monteret i strenge, der forbindes/samles med plastbrønde.
Disse nedgraves i plænen, så løsningen stort set er usynlig for det utrænede øje. En diskret løsning til at gemme alt isenkram og ledninger pænt af vejen.

 

Du har mulighed for at lave pop-up vandings løsningen med manuel styring eller automatiseret vandingssystem. Der er mange muligheder med Pop up systemet og det giver en flot og professionel løsning af dit vandingsbehov. Husk vi har altid telefonerne åbne for rådgivning !

 - så har du en løsning.
Kontakt os på tlf: 2025 2000 eller mail peter@directespana.dk - vi har lavet flere projekter hvorfra du kan bruge vores erfaring.

Vis som Gitter Liste

Varer 1-24 af 33

Side
Faldende orden
pr. side
Vis som Gitter Liste

Varer 1-24 af 33

Side
Faldende orden
pr. side

Leveringsmetoder