Referencer

AB Bovieran Frederikssund, Indendørs atriumhave på 1600 m2 blev håndvandet, "fandt " Directespana på nettet, kontaktede firma , modtog prøve, derefter Directespana og udlagde prøve i et bed UB. Det fungerede så godt at vi besluttede kort efter at bestille til hele haven- vi deltog selv lidt i udlægningen af 1800 meter "drypslange" , der er monteret vandingsure også fra Directespana , haven er nu opdelt i 8 zoner- DET VIRKER PERFEKT !! Tak til Anni og Peter..

God jysk hjælpsomhed og vejledning…

God jysk hjælpsomhed og vejledning igennem indkøb og ideer til opsætning af vandingsanlæg. Gode priser sammenlignet med markedet, og særdeles nemt at arbejde med materialerne. Popup sprinklerne er ret geniale, og drypvanding som virker.

Dato for oplevelse: 01. september 2022 MVH Lars Elmkjær

Hej Peter

Tak for super telefon-service til justering af vores nye anlæg! Alt var nemt at håndtere med dig i røret og systemet kører tip top og vi er meget tilfredse

Med bedste hilsen Stald Agerskov/Nanna

Hej Peter

"Jeg søgte efter vandingssystemer til indendør ridebane og fandt direct espana. De svarede hurtigt tilbage og hjalp med en skræddersyet løsning til vores lille 13x20m bane. Fik alle dele leveret hurtigt og der var fin støtte til selv at sætte det op. Kvaliteten er rigtig fin til prisen!

Alt i alt en god oplevelse med super service og et godt produkt. "

Med venlig hilsen Nikolaj Milandt

Installation af automatisk vanding af Ridebaner I Egum Rideklub.

Egum Rideklub den 1 oktober 2019

Indledning:

Egum Rideklub ved Fredericia er en veletableret klub, hvor de 2 gl. ridehaller trængte til at få udskiftet det eksisterende vandingsanlæg.

Vi havde købt et brugt anlæg (Pop-up sprinkler og ventiler) og skulle nu bruge noget professionel hjælp til at få det installeret og til styring.

Vi søgte på nettet og fandt Direct Espana , Peter.

Efter et par telefon samtaler kom Peter til Egum Rideklub, hvor han så på forholdene og hvad vi havde af udstyr samt hvad vi manglede og ved dette besøg målte han også vores vandtryk og konstaterede at det var ok.

Efter et par dage sendte Peter et oplæg og tilbud, som vi gennemgik og efterfølgende accepterede.

Opsætning og indkøring

Ud fra de tegninger som Peter have lavet, trak vi selv alle kabler til styring og var til stede for at hjælpe, da Peter kom for at sætte vandingsanlægget op (Slange føring, ventiler og sprinkler)

De udfordringer der var undervejs blev løst i samarbejde og hele tiden med det formål at det skulle blive den bedst mulige løsning.

Herefter indstillede Peter det manuelt, så alle sprinkler kørte så optimalt som muligt.

Efter selve installationen, stod vi selv for at tilslutte det elektriske med alt den telefoniske rådgivning vi havde brug for fra Peter.

I dag efter 2 måneders drift.

Anlægget kører perfekt, med vanding i de 2 ridehaller om natten, hvor det ikke forstyrrer nogen.

Selve samarbejde med Direct Espana (Peter), her været helt fantastisk.

- Perfekt Rådgivning

- Rigtig god service

- Kort respons tid, ved spørgsmål

- Rimelige priser (Har ikke kunne finde det billigere)

- Styring (Timer) er meget bruger venlig og let at anvende.

Vi kan kun give de bedste anbefalinger til Direct Espana (Peter) og vil bruge Peter igen til andre lign. Projekter.

Med venlig hilsen Jørgen de Neergaard Formand Egum Rideklub.

Hej Peter

Tak for hurtig levering af drypvandingsslanger m.v. De tilsendte slangestykker rakte til 104 meter, så der manglede blot 2 meter af hækkens længde. Har monteret, så de mangler ved vandtilslutning og hækken på disse 2 meter, derfor nemt kan vandes manuelt. Så jeg er yderst tilfreds med levering af slange m.v. og kan fortælle, at det fungerer fint med en meget ensartet vandmængde over hele slangens længde. Fantastisk. Tak for fin service. Fortæl mig blot, hvad og hvordan jeg skal betale dig, så modtager du beløbet hurtigst muligt.

Mvh. Niels Peter Nielsen


Hej Niels Peter

Tak for dine flotte ord – det kan endda være jeg sætter dem på min hjemmeside – som reference… er det ok for dig ?

Hej igen

Når man tilbyder at ringe en søndag for at hjælpe en kunde, der har plantet en hæk i tørkeindeks 8-9, - og leverer et fantastisk og billigt produkt allerede tirsdag -onsdag, er det ikke bare flotte ord, men udtryk for udpræget flot service. Som reference – ja, selvfølgelig – og jeg betaler meget gerne 750 kr.

NB. Hvis min svigersøn skulle få den tossede ide, at lægge ca. 1000 m2 rullegræs på sin nyopførte ejendom i juni-juli måned, så kontakter jeg dig igen for en pop-up sprinklerløsning!

Mvh. Niels Peter

Hej Peter

Tak for hjælpen med god vejledning og hurtig levering. Fornuftig pris på komplet vanding til "gør det selv montering" med pop up sprinkler.

Jeg har monteret 4 m3 tank som fyldes fra tag på ridehus, pumpe monteret direkte på tank og til manifold og kan give tryk til alle 8 pop up sprinkler.

Det tager 10 minutter at vande ridehuset, kan varmt anbefales til andre som har problemer med støv i ridehus.

Mvh Torben Nielsen
Søstremosevej 10
4400 Kalundborg TLF: 22886677

PS: er der nogen på sjælland som vil se anlægget i drift er de velkommen til at komme forbi.

 

Hej Anni og Peter

Jeg vil lige give en tilbagemelding på det havevandingssystem i satte op hos mig - det fungerer simpelthen perfekt. Nu kan vi bruge mere tid på at nyde haven og mindre på at passe den, og vi kan tage på ferie uden at belemre en nabo med daglig vanding af vores have. På sigt er jeg også sikker på, at det vil betyde en flottere have, da den nu får en mere regelmæssig vanding og gødning.

Til orientering ( til nye kunder) har jeg fået installeret et komplet vandingssystem + gødningsdispenser, til hele vores have og alle bede/krukker - og så var det ikke engang dyrt...(fortæller jeg først nu)

Hilsen

Arne

HOLSTED RIDECENTER

Vi er fuldt tilfredse med vores køb hos DirectEspana. Peter leverede god service, og kunne levere varen allerede dagen efter.

Anlægget er helt skjult bag barrieren, nemt at sætte op, og vander ridehuset pænt jævnt.

Rigtig godt køb til pengene.

Mvh Pernille, Holsted Ridecenter

Bakkely Kattepension
Det var egentlig lidt tilfældigt jeg stødte ind i Peter. Peter var meget god til at føre mine tanker ud i virkeligheden og god til at komme med sine input, han vidste præsist hvad der skulle bruges hvor og havde jeg en anden mening om nogle detaljer blev der straks rettet til. Nu er det snart 1 år siden Peter var og montere al vandingen. Jeg ved ikke hvor længe Peter vil yde support, jeg har netop haft brug for en reservedel der var gået i stykker helt uden for al garanti, men jeg fik en ny del u/b Tak. Peter var god til at se muligheder, og vi var gode til sammen at føre tankerne ud til noget brugbart. Jeg giver Peter mine varmeste anbefalinger.

Venlig hilsen Klaus Ørjan, Bakkely Kattepension

 


Seden Rideklub
Hej Peter. Jeg kan kun beskrive vores samarbejde som perfekt.

Jeg er glad for at kunne sige at det var dejligt at I holdt jeres aftaler og at man også efterfølgende kan kontakte jer hvis vi får et problem. Vi er utrolig glade for løsningen som virker helt perfekt på vores baner. Den eneste ulempe er vinden som på udendørsbanen fører vandet væk fra de områder som de skulle dække. Det skal man tage højde for. Ellers har jeg kun positivt at sige om den løsning vi har fået lavet. Håber du har det godt og kigger ind til os når du er på disse kanter.

Hilsen Preben

 

JORK Ridehal
Da vi havde brug for et vandingsanlæg til ridehallen på JORK, brugte vi lang tid på at undersøge og kigge på forskellige løsninger fra forskellige leverandører. Vores valg blev Directespana.dk da deres løsning var en af de bedste og samtidig i et fornuftigt prisleje.

Vi er yderst tilfredse med den professionelle rådgivning og service som vi har modtaget af Peter Kristensen i forbindelse med købet af vores nye loftmonteret vandingsanlæg.

Prisen på det komplette anlæg var yderst tilfredsstillende og alle aftaler omkring montagen blev overholdt uden nogle problemer.

Directespana.dk er absolut et firma som vi kan anbefale til andre.

Forsat god weekend

Christian


Henny Grodal

Hej Peter

Tak for hjælpen, monteringen er på plads, det virker og var lige det jeg havde brug for.

Hilsen

Henny

Lars Uldbæk

Hej Peter.

Undskyld forsinkelsen men jeg er først lige blevet færdig med indstilling og afprøvning.

Efter vi har fået installeret popup sprinklere er vanding af ridehallen blevet så meget nemmere. Hvad der før tog 6 timer med havevander kan jeg nu gøre på en 1/2 time. Systemet er let at montere og hvis nogen dyser stopper til eller går i stykker kan jeg skifte dem fra gulvhøjde ingen lift eller stige. Popup sprinkler kan varmt anbefales til enhver ridehal.

Lars Uldbæk.

Læs mere

Leveringsmetoder