Drypvanding

Drypvanding


Tænker du havevanding ?  - vil det være fornuftig at tænke drypvanding.

Ønsker du vanding, der er effektiv, økonomisk, miljøvenlig og samtidig giver utallige kombinationsmuligheder, så er drypvanding lige noget for dig. Med Drypvanding har du mulighed for at vande, alt efter vandingsbehov. Drypvanding er økonomisk samt miljøvenlig og giver samtidig utallige kombinationsmuligheder. Faktisk bruger du kun 20% af den mængde vand, du ville bruge ved konventionel vanding og merudbyttet er op til 100%.


Drypvanding kombineres som regel med 6 mm og 16 mm vandingsslanger. Du har mulighed for at kombinere en billig og brugervenlig løsning. Så om du ønsker automatiseret vanding eller justerbare muligheder, så har vi en  drypvandings-løsningen til dig. Drypvanding egner sig godt til vanding af køkkenhaver, blomsterhaver, drivhuse, højbede m.m.

For hurtigt at guide dig ind på ideen med en stabil vandingsløsning - skal du få et overblik over hvor meget vand du har til rådighed ( fyld evt en 20 L spand og fortæl os hvor mange sekunder det tager) - derefter skal du lave en skitse/tegning over dit projekt. Indsæt de forskellige sprinklere og vurder om du overskrider din vandforsyning- gør du det, skal du grene ud i en ekstra streng etc. - nu har du overblikket - og skal igang med at købe de enkelte komponenter eller kontakte os for montering/rådgivning.

Hent vores manual - og kom sikkert videre...


Vis som Gitter Liste

Varer 1-24 af 61

Side
Faldende orden
pr. side
Vis som Gitter Liste

Varer 1-24 af 61

Side
Faldende orden
pr. side

Leveringsmetoder