Ridebaner

Ridebaner

 

Vanding af ridebane indebærer som udgangspunkt to vandingsmuligheder. Enten pop-up sprinklere eller loft-monterede microsprinklere. Begge løsninger giver gode resultater af vanding til din ridebane. Begge muligheder kan laves med automatiseret vandingssystem, som gør det nemt og billigt for dig at vande din ridebane!
Begge muligheder har sine fordele og også sine ulemper. Pop Up vander lidt mere groft - men er let at gå til - de hængende sprinklere vander fint men er mere følsomme overfor skidt og ustabil vandforsyning. Vi vejleder gerne - og anbefaler du overvejer dine ønsker.

 

Med vores vandingsløsninger får du gode resultater, og når du vælger vores gennemtestede komponenter, så kommer du langt for en lille investering. Vi importerer fra nogle af europas førende producenter og sælger til DANMARKS ABSOLUT billigste priser. 

 

Vi har arbejdet med dette forretningsområde i mange år og oparbejdet en “know-how”, der sikrer dig ordentlige vandingsløsninger af ridebaner til ordentlige priser. En god løsning giver dig blandt andet : længere levetid for ridebanes toplag , forbedret elasticitet, ingen støv og meget bedre indeklima. 

Vi tager del i ansvaret og er med i alle projekter, uanset om du vælger gør-det-selv, med-byg eller totalløsninger. Det kalder vi god kundeservice.

BEMÆRK VENLIGST: Vores løsninger tager ALTID udgangspunkt i din egen vandforsyning. Det vil sige, INGEN store udgifter til ny pumpe, vandboring eller tilsvarende. Hvis du ikke kender din nuværende vandforsyning, så tag en 20 liter spand, mål hvor lang tid, det tager, at fylde spanden. Når vi kender dit resultat, kan vi straks lave en ordentlig løsning. 

 En anden god ting vil være at tage nogle billeder af din ridehal/ridebane og sende dem til os. Så er vi godt forberedt fra start og kan give dig mere præcise svar, uanset om du selv monterer eller lader os stå for det hele.

Vi har kampagnepakker til ridebaner, der giver dig gode rabatter. Bemærk at du kan vælge slanger som tilkøb til ridebanepakkerne. vi anvender kun PE-slanger, som er bedre, fordi de er mere fleksible, lettere at arbejde med og mere solide.

 

HUSK - Hvis du er i tvivl om noget eller ønsker råd og vejledning så er vores telefoner altid åbne!

Der kan være MANGE forhold, der spiller ind, når en løsning skal dimensioneres:
Vi klarer dem alle og har derudover respekt for vores kunders økonomi.
Vores løsninger giver dig garanti, en glimrende økonomi og en god vandingsløsning. Se vores billeder - vi har stor erfaring og har også en løsning til dig.

Hent vores manual HER

Vis som Gitter Liste

Varer 1-24 af 39

Side
Faldende orden
pr. side
Vis som Gitter Liste

Varer 1-24 af 39

Side
Faldende orden
pr. side

Leveringsmetoder