Krukker

Krukker

Krukker er lig med høj fordampning og stor risiko for tørkeskader på dine planter.
Med vores drypvandings system er du sikker på et godt resultat.

Selvom resultaterne er fantastiske , når du bruger drypvanding, så kommer du langt for en lille investering. Vi importerer fra nogle af europas førende producenter og sælger til DANMARKS ABSOLUT billigste priser.

Vi har arbejdet med dette forretningsområder i flere år og oparbejdet know-how, der sikrer dig ordentlige løsninger til ordentlige priser.
Vi tager del i ansvaret og er med i alle projekter, uanset om du vælger selv-byg, med-byg eller totalløsninger. Det kalder vi god kundeservice.

For hurtigt at guide dig ind på ideen med en stabil vandingsløsning - skal du få et overblik over hvor meget vand du har til rådighed ( fyld evt en 20 L spand og fortæl os hvor mange sekunder det tog) - derefter skal du lave et skitse/tegning over dit projekt. Indsæt de forskellige sprinklere og vurder om du overskrider din vandforsyning- gør du det, skal du grene ud i en ekstra streng etc. - nu har du overblikket - og skal igang med at købe de enkelte komponenter eller kontakte os for montering/rådgivning.

Skal det være helt lækkert - vil vi anbefale du starter med en trykreduktion - det sikrer at du kan justere helt ned i detaljen.

Tænker du havevanding ?  - vil det være fornuftig at tænke drypvanding.

DOWNLOAD MANUAL

Vis som Gitter Liste

Varer 1-24 af 40

Side
Faldende orden
pr. side
Vis som Gitter Liste

Varer 1-24 af 40

Side
Faldende orden
pr. side

Leveringsmetoder