Dyse til tågespray: FIN ENKELT

På lager
SKU
DESPANA-052
Pris pr stk 62,50 DKK.
Lev. omk. tillægges
  • Dag til dag levering

    Bestil inden 14:00

Forstøvning - tågespray - tågeregn - der er mange muligheder...

Dyse til forstøvning - rækkevidde op til 2 meter. Er dog vindfølsom.

 

Perfekt til nedkøling af luft i stalde - i drivhuse og øvrige steder.

Vi har udstyr til styring af fugtmåling, temperatur og tid ...og det er til at betale.

 

 

 

Tal med vores eksperter

Leder du efter noget andet eller har du spørgsmål om dette produkt?
Produktbeskrivelse

Der er flere generelle fordele, du straks opnår når du vander optimalt. Alene det, at du undgår tørkeskader er ofte den største fordel. Ingen planter kommer sig 100% efter en tørkeskade , uanset om den er nok så lille eller gravalvorlig. Derefter vil du opnå langt stærkere planter og endelig vil du opleve et udbytte/blomstring, som langt overgår dine forventninger. Jeg benævner teknikken drypvanding, med alle de forskellige typer dyser du kan sammensætte vil optimal vandingsteknik være mere rammende. Når du begynder at arbejde med denne teknik, vil du opleve, at det er svært at stoppe igen. Mulighederne er mange og resultaterne mindst lige så. God fornøjelse med din hobby/forretning. Du er velkommen med spørgsmål, uanset om du vælger at lade os om hele dit projekt eller du selv går forrest.

Du skal vænne dig til slangerne, bruge lidt energi på at skjule dem bedst muligt. De tåler fint det danske vejr ( vær forberedt på risikoen på frostskader og luft ud, hvis behov). Med drypvanding er der ikke længere nogle begrænsninger hvor du kan dyrke og hvordan. Krukker / potter og højbede er nu ligestillede med traditionelle bede... og hvem kan forestille sig alle de nye muligheder...?

 

Foto, der viser tågesprayer anvendt i lækkert orangeri, til luftkøling.

Luften bliver lækker og kølig allerede efter få minutter...!

Det er de samme dyser der anvendes når luften i en stald skal køles.
her er en billedserie fra en ko-stald, hvor arealet foran malkerobotten bliver kølet.

  


Faktisk kunne det straks aflæses i mindre vand- & foderforbrug - ligesom landmanden også var tilfreds med markant mindre risiko for yverbetændelse.

Så selvom der er langt fra et lækkert orangeri til en malkestald - så har de dog det til fælles - at luften kræver køling - og det løser vi her ...

 

 

Leveringsmetoder