Hjørne-enhed, 6 mm

På lager
SKU
DESPANA-041
Pris pr stk 3,75 DKK.
Lev. omk. tillægges
  • Dag til dag levering

    Bestil inden 14:00

Hjørne-enhed, 6 mm

 

Tal med vores eksperter

Leder du efter noget andet eller har du spørgsmål om dette produkt?

Dokumentation

Produktbeskrivelse

Der er flere generelle fordele, du straks opnår, når du vander optimalt. Alene det, at du undgår tørkeskader er ofte den største fordel. Ingen planter kommer sig 100% efter en tørkeskade, uanset om den er nok så lille eller gravalvorlig.

Derefter vil du opnå langt stærkere planter, og endelig vil du opleve et udbytte/blomstring, som langt overgår dine forventninger. Jeg benævner teknikken drypvanding, og med alle de forskellige typer dyser, du kan sammensætte, vil optimal vandingsteknik være mere rammende.

Når du begynder at arbejde med denne teknik, vil du opleve, at det er svært at stoppe igen. Mulighederne er mange og resultaterne mindst lige så. God fornøjelse med din hobby/forretning. Du er velkommen med spørgsmål, uanset om du vælger at lade os om hele dit projekt, eller du selv går forrest.

Du skal vænne dig til slangerne, bruge lidt energi på at skjule dem bedst muligt. De tåler fint det danske vejr (vær forberedt på risikoen på frostskader og luft ud hvis behov). Med drypvanding er der ikke længere nogle begrænsninger for, hvor du kan dyrke, og hvordan. Krukker/potter og højbede er nu ligestillede med traditionelle bede... og hvem kan forestille sig alle de nye muligheder?

Du kan også med fordel lave nogle fuglebade - som giver masser af liv i din have. Intet liv uden vand - lav nogle udtag fra din hovedslange og før en 6 mm slange hen til et fuglebad hist og her.

 

Leveringsmetoder