Ridebane - vanding , hængende sprinklere

Ridebane - vanding , hængende sprinklere

Indvendige ridebaner.

1. Hængende sprinklere:
Her bruger vi vores loftmonterede micro sprinklere der er monteret med en stabilisator. Vandingsradius er ca. 4 meter pr sprinkler og de små dråber sikrer dig et behageligt indemiljø, fri for støv og spindelvæv etc. Denne løsning kan tilpasses din eksisterende vandforsyning.

Pop Up vander lidt mere groft - men er let at gå til - de hængende sprinklere vander fint men er mere følsomme overfor skidt og ustabil vandforsyning. Vi vejleder gerne - og anbefaler du overvejer dine ønsker.

Vi tilbyder naturligvis færdig montering, men er også indstillet på med-byg, eller selv-byg. Vi skal nok guide dig igennem processen.

Vanding med hængende sprinklere giver nok den mest jævne vanding - men selvfølgelig også udfordringer i forhold højden mv.

Vi har arbejdet med dette forretningsområder i flere år og oparbejdet know-how, der sikrer dig ordentlige løsninger til ordentlige priser.
Vi tager del i ansvaret og er med i alle projekter, uanset om du vælger selv-byg, med-byg eller totalløsninger. Det kalder vi god kundeservice.

For hurtigt at guide dig ind på ideen med en stabil vandingsløsning - skal du få et overblik over hvor meget vand du har til rådighed ( fyld evt en 20 L spand og fortæl os hvor mange sekunder det tog) - derefter skal du lave et skitse/tegning over dit projekt. Indsæt de forskellige sprinklere og vurder om du overskrider din vandforsyning- gør du det, skal du grene ud i en ekstra streng etc. - nu har du overblikket - og skal igang med at købe de enkelte komponenter eller kontakte os for montering/rådgivning.

BEMÆRK VENLIGST: Vores løsninger tager ALTID udgangspunkt i den egen vandforsyning. Det vil sige, INGEN store udgifter til ny pumpe, vandboring eller tilsvarende. Hvis du ikke kender din nuværende vandforsyning, så tag en 20 liter spand, mål hvor lang tid, der tager, at fylde spanden. Når vi kender dit resultat, kan vi straks lave en ordentlig løsning. 

I vores pakker kan du vælge at købe vores slanger eller selv finde din slange ved din lokale butik. Bemærk dog , at vi kun anvender PE slanger, som er bedre fordi de er mere fleksible, lettere at arbejde med og bedre når du borer huller etc etc.
Husk dette, når du sammenligner vores priser. 25 mm = kr. 8,00/meter og 32 mm = kr. 10,00/meter hos os. 
Alle priser er + moms. 

Hent vores manual HER


  

 

Vis som Gitter Liste

Varer 1-24 af 25

Side
Faldende orden
pr. side
Vis som Gitter Liste

Varer 1-24 af 25

Side
Faldende orden
pr. side

Leveringsmetoder