slange 16 mm. Købes pr meter

På lager
SKU
DESPANA-016
Pris pr stk 6,00 DKK.
Lev. omk. tillægges
  • Dag til dag levering

    Bestil inden 14:00

16 mm slange. Prisen pr løbende meter.

God robust slange der både tåler nedgravning og stærk sol , år efter år.

Købes pr. meter

Tænker du havevanding ?  - vil det være fornuftig at tænke drypvanding.

Her finder du slangen i 100 meter rulle...

 

Rullen rulles baglæns ud - så får du en fin lige streng at arbejde med.

Tal med vores eksperter

Leder du efter noget andet eller har du spørgsmål om dette produkt?
Produktbeskrivelse

Slangen er velegnet til nedgravning. Ved synlig slangeføring anbefaler vi jorspyd, som giver en flot slangeføring.

Ved slangeføring på murværk, afsaves den nederste del af spyddet og der bores et 3 mm hul i bunden af buen indvendigt i spyddet. Så har du en god solid holder og en flot slangeføring.

Der er flere generelle fordele, du straks opnår når du vander optimalt. Alene det, at du undgår tørkeskader er ofte den største fordel. Ingen planter kommer sig 100% efter en tørkeskade , uanset om den er nok så lille eller gravalvorlig. Derefter vil du opnå langt stærkere planter og endelig vil du opleve et udbytte/blomstring, som langt overgår dine forventninger. Jeg benævner teknikken drypvanding, med alle de forskellige typer dyser du kan sammensætte vil optimal vandingsteknik være mere rammende. Når du begynder at arbejde med denne teknik, vil du opleve, at det er svært at stoppe igen. Mulighederne er mange og resultaterne mindst lige så. God fornøjelse med din hobby/forretning. Du er velkommen med spørgsmål, uanset om du vælger at lade os om hele dit projekt eller du selv går forrest.

Du skal vænne dig til slangerne, bruge lidt energi på at skjule dem bedst muligt. De tåler fint det danske vejr ( vær forberedt på risikoen på frostskader og luft ud, hvis behov). Med drypvanding er der ikke længere nogle begrænsninger hvor du kan dyrke og hvordan. Krukker / potter og højbede er nu ligestillede med traditionelle bede... og hvem kan forestille sig alle de nye muligheder...?

Vi fandt andre produkter du måske kan lide!

Leveringsmetoder