Vanding ridebaner / - haller

Vanding ridebaner / - haller

Vanding af ridebaner behøver hverken blive dyrt eller umuligt. Vi tager udgangspunkt i din vandforsyning –
og skaber en løsning der virker – uanset om du vælger hængende sprinklere eller pop up sprinklere
monteret på barrieren. Vi importerer selv alle dele – og sælger uden dyre mellemled – derfor når du langt
hos os for en beskeden investering.

Hos os bestemmer du selv - om vi skal levere hele løsningen eller om du selv ønsker at deltage i projektet eller selv udfører hele jobbet. Uanset hvad du vælger - kan du forvente god kundeservice hele ugen igennem.

Når du skal igang med en vandingsløsning til din bane er der flere forhold der spiller ind - og som du skal have på plads for at komme godt igang.

Du skal måle hvor meget vand du har til rådighed - dette gøres meget lavpraktisk ved at fylde en 20 liters spand med vand fra den hane, der skal forsyne din ridebane med vand. Noter hvor mange sekunder der tager.

Du skal også tage beslutning om du ønsker hængende sprinklere eller barriere monterede pop-up sprinklere. Begge dele kan levere en god løsning - de hængende laver meget fine dråber i kraft af deres små dyser - er måske lidt mere krævende at vedligeholde i kraft af du har behov for at komme i højden hvis der skal udskiftes en del mv. - de barriere monterede pop-up sprinklere kan vande lidt ned af barrieren og det er der nogle der ikke bryder sig om - mens andre tager det som en ubetydelig ting.

Begge løsninger kun fungere med såvel byvand som vand fra egen boring/tank.

Vi leverer alle dele også hvis du mangler en god pumpe - men kontakt os gerne for en uddybende snak.

Vi monterer over hele landet - også gerne hos dig.

Når du skal igang med dimensioneringen af dit anlæg - så sørg for at dine hjørner kører i en streng for sig selv ( ofte 2 strenge af 2 sprinklere) - det er nødvendigt når du ikke kan placere dine sprinklere i midten af kort-banen ( her er ofte porte + indgange mv.)

Til større løsninger som ridehaller - haveanlæg - erhvervsløsninger tilbyder vi en serviceaftale - hvor man betaler et mindre opstartsgebyr og så ellers et månedligt bidrag i minimum 24 måneder. I denne periode er ALT dækket af aftalen og uanset hvad der opstår - så klarer vi jobbet og uden ekstraregning. ( undtaget er dog frostskader og hærværk)

Kontakt os på telefon 2025 2000, hvis du vil vide mere om vores serviceaftaler.

Relaterede produkter

Del dette indlæg

Kommentarer (1)
Sendt af Gorm Damgaard2019-01-23 08:11:18
Det er rigtig godt med vandingsanlæg i ridehus, så støver det ikke når der helt tørt
Ny kommentar