Vanding i orangeri og drivhus

Vanding i orangeri og drivhus

Spar på vandet ved vanding af drivhus eller orangeri

Det er fantastisk at kunne høste frugt og grønt af egen avl, men det kræver at man både passer og plejer sine planter. Det kræver planlægning, og oftest har planterne brug for forskellige mængder vand. Man kan spare både tid, vand og ærgrelser ved at installere et vandingsanlæg.

 

Når man forbereder sæsonen, er det en god idé samtidig at tænke på vanding. Hvad skal vandes og hvornår og hvor meget? Er der for meget fugt i et drivhus, øges risikoen for svampeangreb, og er der for lidt, kan man opleve tørkeskader. Alt dette kan undgås ved at benytte sig af et vandingsanlæg, der også giver mulighed for at tilkoble en timer, så man kan tage på ferie og vide, at alt bliver vandet som det skal. Det er meget enkelt at have med at gøre, let at installere og kan monteres så det ikke er synligt.

Peter Kristensen fra directespana.dk fortæller: ”Planter, der vokser i drivhus eller orangeri, har bedst af at blive vandet om morgenen. Det har de, fordi de skal nå at blive tørre inden aften, hvor temperaturen falder. Er de ikke det, kan det medføre svampeangreb. Hvis man ydermere vander med vandkande eller vandslange, bliver hele planten våd, og derved bliver luftfugtigheden let for høj bag glasset. Et vandingsanlæg vander kun der, hvor der er brug for det. Af samme grund kan man endda spare op til 80% vand i forhold til konventionel vanding”.


For yderligere information, kontakt venligst Peter Kristensen, på tlf. 20252000.
Email: peter@directespana.dk

 

Relaterede produkter

Del dette indlæg

Kommentarer (0)
Ingen kommentarer på dette tidspunkt
Ny kommentar