Kom godt i gang med drypvanding

Kom godt i gang med drypvanding

Lad os komme godt i gang med vigtige tips om havevanding.  Automatisk vanding - i en smuk & sund have

Planter får ikke alt det vand, de har brug for, fra naturens side. Det kan du gøre noget ved, når du investerer i et vandingsanlæg.
• Regelmæssig vanding er en forudsætning for dine planter.
• Du vedligeholder dine smukke omgivelser
• Du sparer meget tid - og kan bruge din tid til andet.
• Du kan vande din have - uanset hvor du holder ferie
• Gode muligheder for genanvendelse af regnvand.
• Spar op til 80% vand - i forhold til normal vanding.
• Du tilfører din ejendom højere værdi, med et vandingsanlæg.
 Automatisk vanding er en metode, hvor du vander gennem et system af slanger, der forbindes til en manifold med manuelle haner, eller et elektronisk styresystem. Du kan vælge mellem forskellige typer af systemer, der hver især er designet til at løse opgaven. Derudover kan du vælge pop-up vanding til dine plæner eller større arealer i haven. Drypvanding er smart, effektivt og sparer både tid og vand. Du kan let udnytte overfladevand og gennem denne tankegang er der heller ikke langt til, du begynder med flydende gødning etc. Er du i tvivl om noget – så kontakt os på tlf. 2025 2000 – vi svarer stort set ALTID
(også aften/weekends)
 

Ønsker du hjælp til monteringen eller en helt færdig løsning - så monterer vi over hele landet og selvfølgelig også gerne hos dig.

Der findes heldigvis masser af forsøg der viser hvor effektiv drypvanding er - og jeg har personligt fulgt mange forsøg gennem de seneste 10 år. En enkelt artikel har dog beskrevet det meget enkelt - idet der fortælles om intelligente planter. Hoved-tesen er den - at en rodtråd giver signal til planten at der mangler vand og straks går planten i søvn-tilstand. Det virker meget sandsynligt og giver en god forklaring på hvorfor drypvand / fugtig rodklump er så afgørende effektiv som det er.

Er du i tvivl - så test drypvanding - jeg er sikker på du aldrig går tilbage til din "gamle" løsning.

god fornøjelse med drypvanding.

Til større løsninger som ridehaller - haveanlæg - erhvervsløsninger tilbyder vi en serviceaftale - hvor man betaler et mindre opstartsgebyr og så ellers et månedligt bidrag i minimum 24 måneder. I denne periode er ALT dækket af aftalen og uanset hvad der opstår - så klarer vi jobbet og uden ekstraregning. ( undtaget er dog frostskader og hærværk)

Kontakt os på telefon 2025 2000, hvis du vil vide mere om vores serviceaftaler.

DEL DETTE INDLÆG

 

 

Relaterede produkter

Del dette indlæg

Kommentarer (0)
Ingen kommentarer på dette tidspunkt
Ny kommentar