Luftkøling 

Luftkøling

Luftkøling er et spændende område at arbejde med. Med vanddråber kan du køle luften i ethvert område - og denne køling kan give enestående fordele - både for hvordan miljøet opleves og samtidigt kan det også give nogle økonomiske fordele - når det handler om stalde, minkhaller mv.
Selvom der er langt mellem et lækkert orangeri og en malkestald - så er løsningen mere eller mindre den samme - der anvendes tåge sprayere, der forbindes og placeres korrekt - derefter skal de styres så de fungerer enten ved temperaturer eller tid - så har du en løsning.
Kontakt os på tlf: 2025 2000 eller mail peter@directespana.dk - vi har lavet flere projekter som du kan hvorfra du kan bruge vores erfaring.

viser %
  62,50 kr

  Dyse til forstøvning - rækkevidde op til 2 meter. Er dog vindfølsom.Perfekt til nedkøling af luft i stalde - i drivhuse og øvrige steder.Vi har udstyr til styring af fugtmåling, temperatur og tid ...og det er til at betale.

   6,00 kr

   16 mm slange. Prisen pr løbende meter i hele ruller a  100 meter God robust slange der både tåler nedgravning og stærk sol , år efter år. Købes pr. meter Tænker du havevanding ?  - vil det være fornuftig at tænke drypvanding. Her finder du slangen i 100 meter rulle...

    125,00 kr

    Hulværktøj pro - er til dig der skal lave mange huller.Værktøj drejes/trykkes ind igennemslangen og tager emnet med retur, som du skubber væk, med en lille trykfunktion i værktøjet. U-undværlig når projektet har en vis størrelse

     325,00 kr

     Magnetventil til montering på manifold og tilkobling til digital styringsbox. 1" indgang og udgang Electrical: • 24 VAC standard • 

      0,00 kr

      ...god service, er med i handlen hos os !Du er altid velkommen til at kontakte os pr telefon eller mail. Der er mange komponenter & løsninger at forholde sig til. Ring hellere og kom godt igang.

       3 125,00 kr

       Digital styringsbox. Vælg mellem flere modeller. En effektiv styring af alle former for vanding.Suveræn styring - kraftig kvalitet.Her kan du styre helt op til 11 stationer og med mange funktioner.Ring gerne inden du bestiller - vi har flere modeller.

        62,50 kr

        4 dobbelt dyse til forstøvning - rækkevidde op til 3 meter. Er dog vindfølsom.Perfekt til nedkøling af luft i stalde - i drivhuse og øvrige steder.Vi har udstyr til styring af fugtmåling, temperatur og tid ...og det er til at betale.