Drivhusvanding 

Drivhusvanding

Vores vandings systemer passer perfekt til alle typer drivhuse og orangerier. 

For hurtigt at guide dig ind på ideen med en stabil vandingsløsning - skal du få et overblik over hvor meget vand du har til rådighed ( fyld evt en 20 L spand og fortæl os hvor mange sekunder det tog) - derefter skal du lave en skitse/tegning over dit projekt. Indsæt de forskellige sprinklere og vurder om du overskrider din vandforsyning- gør du det, skal du grene ud i en ekstra streng etc. - nu har du overblikket - og skal igang med at købe de enkelte komponenter eller kontakte os for montering/rådgivning.

HER KAN DU DOWNLOADE VORES MANUAL - DER GUIDE DIG SIKKERT VIDERE

Når du forbereder sæsonen, så start samtidig med at tænke på et ordentlig vandings system til drivhuset og/eller orangeriet. Du kan med garanti undgå tørkeskader, og du vil med sikkerhed opnå gode resultater og sundere planter. Husk nogle planter vil helst have vandet fra neden mens andre sagtens kan tåle oversprinkling. Med vores sortiment kan du lave en løsning, der kan det hele...

Det er enkelt selv at sammensætte komponenterne og du kan skræddersy delene, så de passer perfekt til dit drivhus. En lang og varm sæson giver også udfordringer til luftkøling. Det er ikke altid nok at kunne udlufte gennem døre og vinduer. Vores lille tågesprayer ( som du måske kender fra Frugt & Grønt afdelingen) kan også anvendes til luftkøling og passer fint på både 6 mm slangen og i 16 mm slangen. Yderligere har du mulighed for at bruge vores timerur til at sikre, at vandingen aldrig glemmes - Med dette er du allerede nået langt, med dine drømme om en fantastisk vækstsæson !

Se bl.a i vores online butik de forskellige løsninger samt kampagnepakker - Hvis du har nogle spørgsmål er vores telefon altid åben til råd og vejledning, også i weekenderne !

Tænker du havevanding ?  - vil det være fornuftig at tænke drypvanding.

billed fra montering i orangeri...

 


viser %
6,00 kr

16 mm slange. Prisen pr løbende meter i hele ruller a  100 meter God robust slange der både tåler nedgravning og stærk sol , år efter år. Købes pr. meter Tænker du havevanding ?  - vil det være fornuftig at tænke drypvanding. Her finder du slangen i 100 meter rulle... Rullen rulles baglæns ud - så får du en fin lige streng at arbejde med.

500,00 kr

God lille startpakke med alle de nyttige komponenter, der skal bruges til vanding af drivhus / orangeri

3,75 kr

6 mm micro slange. Købes pr. løbende meter Super velegnet til at arbejde med i bede, højbede, krukker etc. Selvom det er en tynd slange, giver den masser af muligheder til drypvanding. Er dog lidt begrænset i effekt, når du kommer mere end 5-6 meter  fra hovedledning , med mindre du kun kræver få sprinklere i drift. I sådanne tilfælde bør du arbejde med...

0,00 kr

...god service, er med i handlen hos os ! Du er altid velkommen til at kontakte os pr telefon eller mail. Der er mange komponenter & løsninger at forholde sig til. Ring hellere og kom godt igang.

360,00 kr 480,00 kr

Vandings timer, 0 - 120 min. med 3/4" tilslutning . Kan monteres på enhver vandhane / slange. Arbejdstryk 1.0 bar , op til 6 bar.

31,25 kr

Tilslutningsstuds til alm. vandhane 1/2" og 3/4" Der medfølger gummipakninger til begge størrelser.

62,50 kr

Dyse til forstøvning - rækkevidde op til 2 meter. Er dog vindfølsom. Perfekt til nedkøling af luft i stalde - i drivhuse og øvrige steder.Vi har udstyr til styring af fugtmåling, temperatur og tid ...og det er til at betale.

80,00 kr

Micro-sprinklere f.eks. til vanding af græsplæner eller bede.  160 l/time   spredediameter 7 mtr. Giver små fine dråber og er meget stabil. Anvendes også i løsninger til frostsikring og vanding af grønne tage.

6,25 kr

smart lille justèrbar sprinkler der kan monteres på alle slanger fra 6 mm til 25 mm. På 6 mm slangen monteres sprinkleren direkte på slangen og på 16 mm og 25 mm laver du et hul og drejer/trykker sprinkleren direkte på slangen. Sprinkleren kan justeres og yde fra 0-70 liter pr. time

12,50 kr

6 mm justèrbar sprinkler på spyd