Græsarealer

Græsarealer

Vanding af græsarealer med siveslange / drypslange.

Når du vander din nyetablerede plæne godt, vil du sikre dig det bedste resultat - også i fremtiden. Vi tilbyder forskellige løsninger til vanding af græsarealer. Een af disse løsninger er vanding med nedgravet siveslange / drypslange. Slangen er 16 mm PE og velegnet til nedgravning. Sprinklerne er indbyggede i slangen og konsturueret såldes at de yder ca 3 l pr time. Derudover er de trykudlignende som betyder der ikke opstår vaccum i slangen når du åbner og lukker for vandet. Derfor trækker slangerne/sprinklerne ikke jord med ind som til sidst til stoppe hullerne i sprinklerne og dermed ødelægge løsningen. Ønsker du en driftsikker løsning med siveslange er vores løsning ideel.

En anden god løsning er pop-up sprinklere som nedgraves i din plæne og forbindes i en ventilboks hvor du åbner hanerne manuelt eller bygger en styring på, sammen med magnetventiler.

Med en god vandingsløsning kan du etablere græsarealer fra tidlig forår og gennem HELE vækstsæsonen .

Vi tilbyder siveslanger / drypslanger til nedgravning, pop-up sprinklere og micro sprinklere - der er altid en god løsning til en flot plæne.

Vis som Gitter Liste

Varer 1-12 af 33

Side
Faldende orden
pr. side
Vis som Gitter Liste

Varer 1-12 af 33

Side
Faldende orden
pr. side