Græsarealer 

Græsarealer

Vanding af græsarealer med siveslange / drypslange.

Når du vander din nyetablerede plæne godt, vil du sikre dig det bedste resultat - også i fremtiden. Vi tilbyder forskellige løsninger til vanding af græsarealer. Een af disse løsninger er vanding med nedgravet siveslange / drypslange. Slangen er 16 mm PE og velegnet til nedgravning. Sprinklerne er indbyggede i slangen og konsturueret såldes at de yder ca 3 l pr time. Derudover er de trykudlignende som betyder der ikke opstår vaccum i slangen når du åbner og lukker for vandet. Derfor trækker slangerne/sprinklerne ikke jord med ind som til sidst til stoppe hullerne i sprinklerne og dermed ødelægge løsningen. Ønsker du en driftsikker løsning med siveslange er vores løsning ideel.

En anden god løsning er pop-up sprinklere som nedgraves i din plæne og forbindes i en ventilboks hvor du åbner hanerne manuelt eller bygger en styring på, sammen med magnetventiler.

Med en god vandingsløsning kan du etablere græsarealer fra tidlig forår og gennem HELE vækstsæsonen .

Vi tilbyder siveslanger / drypslanger til nedgravning, pop-up sprinklere og micro sprinklere - der er altid en god løsning til en flot plæne.

viser %
  25 000,00 kr

  Pop Up komplet løsning ALL inclussive.Til dig der ønsker det hele uden dikkedarer... Vi kommer og klarer ALT. Denne pakke sælges i begrænset antal - så skynd dig og bestille inden det er for sent.

   10,00 kr

   16 mm PREMIUM drypslange med indbyggede sprinklere. Godt produkt, med fast indstillede sprinklere. Du køber produktet pr. meter. Husk at købe samlestykke, endeprop samt eventuelt t-stykker og hjørner. + slangespyd for flot slangeføring. Der hvor du ønsker dryp ( vanding) sætter du bare drypslangen sammen med vores 16 mm slange og omvendt , når du igen...

    450,00 kr

    Vandings timer, 0 - 120 min. med 3/4" tilslutning . Kan monteres på enhver vandhane / slange. Arbejdstryk 1.0 bar , op til 6 bar.

     31,25 kr

     Tilslutningsstuds til alm. vandhane 1/2" og 3/4" Der medfølger gummipakninger til begge størrelser.

      300,00 kr

      Pop-up sprinkler 7-15 mtr 0 – 360 grader  (udluftes med 2 bar, og 1 minut af gangen) Har 3/4 indv. gevind i bunden - vi har både nipler og forskruninger, der passer til denne pop up sprinkler. HUSK - at anvende paknings tape ved alle gevindsamlinger.

       300,00 kr

       Manifold med 3 udtag ( Vi lagerfører fra 2-4 udtag)

        325,00 kr

        Magnetventil til montering på manifold og tilkobling til Hunter digital styringsbox. 1" indgang og udgang Electrical: • 24 VAC standard • Inrush: 350 mA • Holding: 250 mA • Cycles: (white wires) 50 Hz or (black wires) 60 Hz

         25,00 kr

         Overgang fra nippel til slange. vælg mellem 2 varianter

          25,00 kr

          25 mm endeprop

           25,00 kr

           25 mm hjørne