Miljø & rengøring 

Miljø & rengøring

Et interessant forretningsområde, hvor vores sprinklere er velegnede til rengøring/iblødsætning eller som tågesprayere, når du søger et frisk og opkvikkende indemiljø i din frugt & grønt afdeling eller i din restaurant en varm sommerdag.

Vores sprinklere anvendes også til køling i stalde. Løsdrift stalde, hvor mange køer drives sammen ved malkning, har stort effekt af køling. Foderforbruget reduceres, celletallene eksploderer ikke og risikoen for yverbetændelse er dermed holdt på en fornuftigt niveau.
Vores system er enkelt og driftsikkert og giver hurtigt "pengene tilbage". 

Også stalde kan med fordel anvende overbrusning til køling af dyrene.

 

viser %
62,50 kr

Dyse til forstøvning - rækkevidde op til 2 meter. Er dog vindfølsom. Perfekt til nedkøling af luft i stalde - i drivhuse og øvrige steder.Vi har udstyr til styring af fugtmåling, temperatur og tid ...og det er til at betale.

75,00 kr

Dyse til dysevæg: Justerbar fra 1 -180 grader. Spreder godt og dækker op til 3 meter i radius

0,00 kr

...god service, er med i handlen hos os ! Du er altid velkommen til at kontakte os pr telefon eller mail. Der er mange komponenter & løsninger at forholde sig til. Ring hellere og kom godt igang.

80,00 kr

Micro-sprinklere f.eks. til vanding af græsplæner eller bede.  160 l/time   spredediameter 7 mtr. Giver små fine dråber og er meget stabil. Anvendes også i løsninger til frostsikring og vanding af grønne tage.

80,00 kr

Hængende sprinklere til vanding af væksthuse / ridebaner etc. 

3,75 kr

Udtag for micro-slange 6,5 mm. 

6,25 kr

smart lille justèrbar sprinkler der kan monteres på alle slanger fra 6 mm til 25 mm. På 6 mm slangen monteres sprinkleren direkte på slangen og på 16 mm og 25 mm laver du et hul og drejer/trykker sprinkleren direkte på slangen. Sprinkleren kan justeres og yde fra 0-70 liter pr. time

20,00 kr

Pakningstape teflontape. Bemærk 2 størrelser hhv. smal og bred model.

3 125,00 kr

Digital styringsbox. Vælg mellem flere modeller. En effektiv styring af alle former for vanding.Suveræn styring - kraftig kvalitet.Her kan du styre helt op til 11 stationer og med mange funktioner. Ring gerne inden du bestiller - vi har flere modeller.

62,50 kr

4 dobbelt dyse til forstøvning - rækkevidde op til 3 meter. Er dog vindfølsom. Perfekt til nedkøling af luft i stalde - i drivhuse og øvrige steder.Vi har udstyr til styring af fugtmåling, temperatur og tid ...og det er til at betale.