"Dysevæg" 

"Dysevæg"

Dysevæg. Til alle butikker, der bruger alt for meget tid , på vanding af blomstervogne. Her kan du parkere dine blomstervogne og lave noget fornuftigt, mens der vandes på en stille og rigtig fornuftig måde. Vi monterer væggen, klar til tilslutning og du kan høste fordelene, med det samme. Du sparer masser af tid, du vander mere fornuftigt og effektivt fordi du vander igennem, du undgår et stort spild af planter og endelig sælger du nogle sundere og flottere varer... win/win ?

Ideen er den, at du kører vognen hen foran dysevæggen, der med meget små dråber overbruser en hel blomstervogn, efter kort tid kan du vende vognen og vande fra den anden side, alt imens du kan arbejde i blomstergården uden spildtid til vanding. Vandingen foregår stille og roligt og med små dråber, som sikrer at planterne bliver vandet ordentligt i bund. Anlægget er selvtømmende og kan derfor ikke ødelægges af frost. Anlægget kan monteres overalt og ikke kun på mur. En gittervæg er også en mulighed.

Pris: 1500,00 , monteret excl. kørsel og moms.

Det eneste vi behøver er adgang til vand i "blomstergården". Herefter klarer vi resten, og dysevæggen er klar til brug og tilslutning af vand fra din egen slange/hane. Vi sikrer selvfølgelig at dysevæggen er indkørt og iorden, inden vi kører.

viser %
1 875,00 kr

Dysevæggen passer til en blomstervogn  og er monteret og indkørt incl. i prisen. ( Vi kræver blot der er adgang til vand indenfor 2 meter) Montering incl. i prisen gælder kun Jylland & Fyn . Øvrige steder, ring inden du bestiller.

75,00 kr

Dyse til dysevæg: Justerbar fra 1 -180 grader. Spreder godt og dækker op til 3 meter i radius

10,00 kr

25 mm slange. Prisen er pr løbende meter i hele ruller a  100 meter.Ved anbrud +25%. Vores slanger er PE slanger . De lidt mere bløde end de fleste andre og meget nemmere at arbejde og at lave en flot slangeføring med. Rullen rulles baglæns ud - så får du en fin lige streng at arbejde med.

20,00 kr

Pakningstape teflontape. Bemærk 2 størrelser hhv. smal og bred model.

0,00 kr

...god service, er med i handlen hos os ! Du er altid velkommen til at kontakte os pr telefon eller mail. Der er mange komponenter & løsninger at forholde sig til. Ring hellere og kom godt igang.

800,00 kr

25 mm slange. Prisen er pr løbende meter i hele ruller a  100 meter. Vores slanger er PE slanger . De lidt mere bløde end de fleste andre og meget nemmere at arbejde og at lave en flot slangeføring med. Rullen rulles baglæns ud - så får du en fin lige streng at arbejde med.