Agro 

Agro

DirectEspana står altid til rådighed med professionel vejledning. Vi guider dig til en løsning, der vil spare dig tid, ressourcer og kræfter. Du er altid velkommen til at ringe til os for at høre om de forskellige vandings løsninger som vi har eks. drypvanding, pop up vanding m.m.


VI YDER OGSÅ SERVICE PÅ ALLEREDE OPSATTE VANDINGSSYSTEMER.

Der er mange forskellige vandingsdele, emner og løsninger til de forskellige problemstillinger. Derfor kan det være en god ide, at tage kontakt til os for at sikre dig, at du ikke overstiger det din tilslutning kan yde..


Der er masser af muligheder og masser af økonomi, i at komme igang.


 

viser %
10,00 kr

16 mm PREMIUM drypslange med indbyggede sprinklere. Godt produkt, med fast indstillede sprinklere. Du køber produktet pr. meter. Husk at købe samlestykke, endeprop samt eventuelt t-stykker og hjørner. + slangespyd for flot slangeføring. Der hvor du ønsker dryp ( vanding) sætter du bare drypslangen sammen med vores 16 mm slange og omvendt , når du igen...

80,00 kr

Micro-sprinklere f.eks. til vanding af græsplæner eller bede.  160 l/time   spredediameter 7 mtr. Giver små fine dråber og er meget stabil. Anvendes også i løsninger til frostsikring og vanding af grønne tage.

0,00 kr

...god service, er med i handlen hos os ! Du er altid velkommen til at kontakte os pr telefon eller mail. Der er mange komponenter & løsninger at forholde sig til. Ring hellere og kom godt igang.

6,25 kr

2 L sprinkler til drypvanding.Smart lille sprinkler der passer til alle slanger fra 6 mm til 16 mm og 25 mm slanger. Sprinkleren er konstrueret til en ydelse på ca 2 liter i timen ved et vandtryk på 2 bar. Tåler også højere vandtryk og ved 4 bar er ydelsen ca 4 liter i timen. Et godt valg når du har mange opgaver der skal vandes ens.

6,25 kr

smart lille justèrbar sprinkler der kan monteres på alle slanger fra 6 mm til 25 mm. På 6 mm slangen monteres sprinkleren direkte på slangen og på 16 mm og 25 mm laver du et hul og drejer/trykker sprinkleren direkte på slangen. Sprinkleren kan justeres og yde fra 0-70 liter pr. time

75,00 kr

Dyse til dysevæg: Justerbar fra 1 -180 grader. Spreder godt og dækker op til 3 meter i radius

37,50 kr

Hane" med 1/2" gevind og 16 mm udgang

360,00 kr 480,00 kr

Vandings timer, 0 - 120 min. med 3/4" tilslutning . Kan monteres på enhver vandhane / slange. Arbejdstryk 1.0 bar , op til 6 bar.

3,75 kr

Udtag for micro-slange 6,5 mm.