Ridebane - vanding , hængende sprinklere 

Ridebane - vanding , hængende sprinklere

Indvendige ridebaner.

1. Hængende sprinklere:
Her bruger vi vores loftmonterede micro sprinklere der er monteret med en stabilisator. Vandingsradius er ca. 4 meter pr sprinkler og de små dråber sikrer dig et behageligt indemiljø, fri for støv og spindelvæv etc. Denne løsning kan tilpasses din eksisterende vandforsyning.

Vi tilbyder naturligvis færdig montering, men er også indstillet på med-byg, eller selv-byg. Vi skal nok guide dig igennem processen.

Vanding med hængende sprinklere giver nok det mest jævne vanding - men selvfølgelig også udfordringer i forhold højden mv.

Vi har arbejdet med dette forretningsområder i flere år og oparbejdet know-how, der sikrer dig ordentlige løsninger til ordentlige priser.
Vi tager del i ansvaret og er med i alle projekter, uanset om du vælger selv-byg, med-byg eller totalløsninger. Det kalder vi god kundeservice.

For hurtigt at guide dig ind på ideen med en stabil vandingsløsning - skal du få et overblik over hvor meget vand du har til rådighed ( fyld evt en 20 L spand og fortæl os hvor mange sekunder det tog) - derefter skal du lave et skitse/tegning over dit projekt. Indsæt de forskellige sprinklere og vurder om du overskrider din vandforsyning- gør du det, skal du grene ud i en ekstra streng etc. - nu har du overblikket - og skal igang med at købe de enkelte komponenter eller kontakte os for montering/rådgivning.

BEMÆRK VENLIGST: Vores løsninger tager ALTID udgangspunkt i den egen vandforsyning. Det vil sige, INGEN store udgifter til ny pumpe, vandboring eller tilsvarende. Hvis du ikke kender din nuværende vandforsyning, så tag en 20 liter spand, mål hvor lang tid, der tager, at fylde spanden. Når vi kender dit resultat, kan vi straks lave en ordentlig løsning. 

I vores pakker kan du vælge at købe vores slanger eller selv finde din slange ved din lokale butik. Bemærk dog , at vi kun anvender PE slanger, som er bedre fordi de er mere fleksible, lettere at arbejde med og bedre når du borer huller etc etc.
Husk dette, når du sammenligner vores priser. 25 mm = kr. 8,00/meter og 32 mm = kr. 10,00/meter hos os. 
Alle priser er + moms. 

Hent vores manual HER

 
  

viser %
  25,00 kr

  25 mm endeprop

   30,00 kr

   25 mm slangeforskrining med gevindBemærk, du skal vælge størrelse. Hhv. 3/4" og 1" gevind

    25,00 kr

    25 mm T-stykke

     10,00 kr

     25 mm slange. Prisen er pr løbende meter i hele ruller a  100 meter.Ved anbrud +25%. Vores slanger er PE slanger . De lidt mere bløde end de fleste andre og meget nemmere at arbejde og at lave en flot slangeføring med.

      300,00 kr

      Manifold med 3 udtag ( Vi lagerfører fra 2-4 udtag)

       800,00 kr

       25 mm slange. Prisen er pr løbende meter i hele ruller a  100 meter. Vores slanger er PE slanger . De lidt mere bløde end de fleste andre og meget nemmere at arbejde og at lave en flot slangeføring med.

        3 125,00 kr

        Digital styringsbox. Vælg mellem flere modeller. En effektiv styring af alle former for vanding.Suveræn styring - kraftig kvalitet.Her kan du styre helt op til 11 stationer og med mange funktioner.Ring gerne inden du bestiller - vi har flere modeller.

         1 500,00 kr

         Fin lille pumpe fra Italien. Leverer 2 - 2.4 m3 og fungerer perfekt som hjælpepumpe i ridehaller, når du har en lille vandforsyning i forvejen.Det er også den pumpe vi anbefaler fra tanke etc.Driftsikker og pålidelig - år efter år. arbejdstryk ca 4 bar.

          500,00 kr

          Udblæserventil komplet - med 1" nippel til en manifold

           2 000,00 kr

           Fin kraftig pumpe fra Italien. Leverer 3-4 m3 og fungerer perfekt som pumpe i ridehaller, når du har en lille vandforsyning i forvejen.Det er også den pumpe vi anbefaler fra tanke, hvor du vander større arealer etc.Driftsikker og pålidelig - år efter år. arbejdstryk ca 2 bar