Ridebaner 

Ridebaner

Vanding af ridebane indebærer som udgangspunkt to vandingsmuligheder. Enten pop-up sprinklere eller loft-monterede microsprinklere. Begge løsninger giver gode resultater af vanding til din ridebane. Begge muligheder kan laves med automatiseret vandingssystem, som gør det nemt og billigt for dig at vande din ridebane!

 

Med vores vandingsløsninger får du gode resultater, og når du vælger vores gennemtestede komponenter, så kommer du langt for en lille investering. Vi importerer fra nogle af europas førende producenter og sælger til DANMARKS ABSOLUT billigste priser. 

 

Vi har arbejdet med dette forretningsområde i mange år og oparbejdet en “know-how”, der sikrer dig ordentlige vandingsløsninger af ridebaner til ordentlige priser. En god løsning giver dig blandt andet : længere levetid for ridebanes toplag , forbedret elasticitet, ingen støv og meget bedre indeklima. 

Vi tager del i ansvaret og er med i alle projekter, uanset om du vælger gør-det-selv, med-byg eller totalløsninger. Det kalder vi god kundeservice.

BEMÆRK VENLIGST: Vores løsninger tager ALTID udgangspunkt i din egen vandforsyning. Det vil sige, INGEN store udgifter til ny pumpe, vandboring eller tilsvarende. Hvis du ikke kender din nuværende vandforsyning, så tag en 20 liter spand, mål hvor lang tid, det tager, at fylde spanden. Når vi kender dit resultat, kan vi straks lave en ordentlig løsning. 

 En anden god ting vil være at tage nogle billeder af din ridehal/ridebane og sende dem til os. Så er vi godt forberedt fra start og kan give dig mere præcise svar, uanset om du selv monterer eller lader os stå for det hele.

Vi har kampagnepakker til ridebaner, der giver dig gode rabatter. Bemærk at du kan vælge slanger som tilkøb til ridebanepakkerne. vi anvender kun PE-slanger, som er bedre, fordi de er mere fleksible, lettere at arbejde med og mere solide.

 

HUSK - Hvis du er i tvivl om noget eller ønsker råd og vejledning så er vores telefoner altid åbne!

Der kan være MANGE forhold, der spiller ind, når en løsning skal dimensioneres:
Vi klarer dem alle og har derudover respekt for vores kunders økonomi.
Vores løsninger giver dig garanti, en glimrende økonomi og en god vandingsløsning. Se vores billeder - vi har stor erfaring og har også en løsning til dig.

Hent vores manual HER

viser %
  300,00 kr

  Pop-up sprinkler 7-15 mtr 0 – 360 grader  (udluftes med 2 bar, og 1 minut af gangen) Har 3/4 indv. gevind i bunden - vi har både nipler og forskruninger, der passer til denne pop up sprinkler. HUSK - at anvende paknings tape ved alle gevindsamlinger.

   80,00 kr

   Hængende sprinklere til vanding af væksthuse / ridebaner etc. 

    4 000,00 kr

    Komplet pakke med komponenter til 20 x 40 ridebane.  Ved vinterudluftning: 2 bar og 1 minut af gangen. Pakken indeholder "sadler" som giver dig mulighed for at montere pop-up sprinklerne i "huse", eller på vinkler , hvor du monterer kraftig plastplade.Et must, hvis du ikke kan komme bag barrieren.

     5 000,00 kr

     Komplet pakke med komponenter til 20 x 40 bane. ( 3 strenge) Til dig , der ikke har Danmarks allerstørste vandværk til rådighed. I forhold til pakke 32, har du her 2 sprinklere mere til rådighed, som betyder du kan dække banen bedre. I denne pakke er der ligeledes udlufterventil med. (udluftes med 2 bar, og 1 minut af gangen)

      6 000,00 kr

      Komplet pakke til 20 x 60 meter ridebane. Pop-up sprinklerne kan monteres på stolper og/eller på barriere Du mangler bare 25 mm slange og tilslutning til vandforsyning. Kontakt Peter på tlf: 2025 2000 angående din vandforsyning, som du kan teste ved at fylde en 20 liter spand og tage tid på, hvor mange sekunder det tager. Herefter kan den færdige løsning...

       4 800,00 kr

       Pakketilbud 31 Indvendig Ridebane 20 x 40 Her tilbyder vi en løsning, hvor du bruger hængende micro sprinklere med stabilisator. Radius på vores micro sprinklere er ca. 3 meter og vi har projekteret 21 micro sprinklere ialt. Pakken dækker hele din ridebane og du skal derudover sørge for en stabil vandforsyning, som trækkes i en 25 mm slange. Afhængig af...

        0,00 kr

        ...god service, er med i handlen hos os !Du er altid velkommen til at kontakte os pr telefon eller mail. Der er mange komponenter & løsninger at forholde sig til. Ring hellere og kom godt igang.

         325,00 kr

         Magnetventil til montering på manifold og tilkobling til digital styringsbox. 1" indgang og udgang Electrical: • 24 VAC standard • 

          10,00 kr

          25 mm slange. Prisen er pr løbende meter i hele ruller a  100 meter.Ved anbrud +25%. Vores slanger er PE slanger . De lidt mere bløde end de fleste andre og meget nemmere at arbejde og at lave en flot slangeføring med.

           300,00 kr

           Manifold med 3 udtag ( Vi lagerfører fra 2-4 udtag)