Pop-Up Vanding 

Pop-Up Vanding

Pop up vanding er en smart vandings løsning til private haver,  ridebaner, golfbaner, m.m.. Ved pop up vanding er slangerne skjult i jorden og pop-up sprinklerne rejser sig ca 10-15 cm. under drift. Sprinklere giver mulighed for indstilling fra 0-360 grader, hvilket giver gode resultater og mulighed for at dække det ønskede vandingsareal. I dag har også mange private valgt en pop-up løsning til deres plæne og bede. Pop-up sprinklerne kan let bygges sammen med drypvanding i een og samme løsning og med samme styring.

Ved pop-up vanding er det vigtigt du kender din vandforsyning og ved hvad den kan levere. Herefter er det let at dimensionere en pop up vandings løsning som passer perfekt til dit behov. Pop up sprinklerne bliver monteret i strenge, der forbindes/samles med plastbrønde.
Disse nedgraves i plænen, så løsningen stort set er usynlig for det utrænede øje. En diskret løsning til at gemme alt isenkram og ledninger pænt af vejen.

Du har mulighed for at lave pop-up vandings løsningen med manuel styring eller automatiseret vandingssystem. Der er mange muligheder med Pop up systemet og det giver en flot og professionel løsning af dit vandingsbehov. Husk vi har altid telefonerne åbne for rådgivning !viser %
3 495,00 kr

Fin lille grundpakke til pop up vanding af max 300 m2 Som pakke 51 , men med mere af alt det gode.

4 995,00 kr

God pakke med alle dele til en god løsning - det eneste du selv skal bidrage med - er monteringen og nedgravning af slangerne. I forbindelse med montering er du selvfølgelig velkommen til at kontakte mig ( også weekends)

2 100,00 kr

Fin lille grundpakke til pop up vanding af max 300 m2

300,00 kr

Pop-up sprinkler 7-15 mtr 0 – 360 grader  (udluftes med 2 bar, og 1 minut af gangen) Har 3/4 indv. gevind i bunden - vi har både nipler og forskruninger, der passer til denne pop up sprinkler. HUSK - at anvende paknings tape ved alle gevindsamlinger.

300,00 kr

Pop-up sprinker 5 – 9 mtr 0 – 360 grader

0,00 kr

...god service, er med i handlen hos os ! Du er altid velkommen til at kontakte os pr telefon eller mail. Der er mange komponenter & løsninger at forholde sig til. Ring hellere og kom godt igang.

325,00 kr

Magnetventil til montering på manifold og tilkobling til digital styringsbox. 1" indgang og udgang Electrical: • 24 VAC standard • 

10,00 kr

25 mm slange. Prisen er pr løbende meter i hele ruller a  100 meter.Ved anbrud +25%. Vores slanger er PE slanger . De lidt mere bløde end de fleste andre og meget nemmere at arbejde og at lave en flot slangeføring med. Rullen rulles baglæns ud - så får du en fin lige streng at arbejde med.

325,00 kr

Ventilboks. Drypvanding og pop up vanding kræver typisk flere strenge. Du samler dine strenge til en manifold i en ventilboks. Så ligger alt pænt og godt beskyttet. Nem at åbne/lukke og slidstærk. Topmål: 26,5 x 39 cm Højde 30 cm

300,00 kr

Manifold med 3 udtag ( Vi lagerfører fra 2-4 udtag)