Pop-Up sprinklere 

Pop-Up sprinklere

Pop up vanding er en smart vandings løsning til større arealer som f.eks ridebaner, golfbaner, fodboldbaner m.m.. Ved pop up vanding er slangerne skjult i jorden og pop-up sprinklerne rejser sig ca 10-15 cm. under drift. Sprinklere giver mulighed for indstilling fra 0-360 grader, hvilket giver gode resultater og mulighed for at dække det ønskede vandingsareal. I dag har også mange private valgt en pop-up løsning til deres plæne og bede. Pop-up sprinklerne kan let bygges sammen med drypvanding i een og samme løsning og med samme styring.

Ved pop-up vanding er det vigtigt du kender din vandforsyning og ved hvad den kan levere. Herefter er det let at dimensionere en pop up vandings løsning som passer perfekt til dit behov. Pop up sprinklerne bliver monteret i strenge, der forbindes/samles med plastbrønde.
Disse nedgraves i plænen, så løsningen stort set er usynlig for det utrænede øje. En diskret løsning til at gemme alt isenkram og ledninger pænt af vejen.

Du har mulighed for at lave pop-up vandings løsningen med manuel styring eller automatiseret vandingssystem. Der er mange muligheder med Pop up systemet og det giver en flot og professionel løsning af dit vandingsbehov. Husk vi har altid telefonerne åbne for rådgivning !viser %
3 495,00 kr

Fin lille grundpakke til pop up vanding af max 300 m2 Som pakke 51 , men med mere af alt det gode.

4 995,00 kr

God pakke med alle dele til en god løsning - det eneste du selv skal bidrage med - er monteringen og nedgravning af slangerne. I forbindelse med montering er du selvfølgelig velkommen til at kontakte mig ( også weekends)

2 100,00 kr

Fin lille grundpakke til pop up vanding af max 300 m2

25 000,00 kr

Pop Up komplet løsning ALL inclussive.Til dig der ønsker det hele uden dikkedarer... Vi kommer og klarer ALT. Denne pakke sælges i begrænset antal - så skynd dig og bestille inden det er for sent.

300,00 kr

Pop-up sprinkler 7-15 mtr 0 – 360 grader  (udluftes med 2 bar, og 1 minut af gangen) Har 3/4 indv. gevind i bunden - vi har både nipler og forskruninger, der passer til denne pop up sprinkler. HUSK - at anvende paknings tape ved alle gevindsamlinger.

300,00 kr

Pop-up sprinker 5 – 9 mtr 0 – 360 grader

0,00 kr

...god service, er med i handlen hos os !Du er altid velkommen til at kontakte os pr telefon eller mail. Der er mange komponenter & løsninger at forholde sig til. Ring hellere og kom godt igang.

1 400,00 kr

Lille og enkel digital styringsbox. En effektiv styring af alle former for vanding. Du kobler denne styring til 1 eller flere magnetventiler. Monteres enkelt og kan udføres af de fleste. Denne model skal placeres frostfrit.Ring gerne inden du bestiller

4 000,00 kr

Komplet pakke med komponenter til 20 x 40 ridebane.  Ved vinterudluftning: 2 bar og 1 minut af gangen. Pakken indeholder "sadler" som giver dig mulighed for at montere pop-up sprinklerne i "huse", eller på vinkler , hvor du monterer kraftig plastplade.Et must, hvis du ikke kan komme bag barrieren.

325,00 kr

Magnetventil til montering på manifold og tilkobling til Hunter digital styringsbox. 1" indgang og udgang Electrical: • 24 VAC standard • Inrush: 350 mA • Holding: 250 mA • Cycles: (white wires) 50 Hz or (black wires) 60 Hz