Krukker 

Krukker

Krukker er lig med høj fordampning og stor risiko for tørkeskader på dine planter.
Med vores drypvandings system er du sikker på et godt resultat.

Selvom resultaterne er fantastiske , når du bruger drypvanding, så kommer du langt for en lille investering. Vi importerer fra nogle af europas førende producenter og sælger til DANMARKS ABSOLUT billigste priser.

Vi har arbejdet med dette forretningsområder i flere år og oparbejdet know-how, der sikrer dig ordentlige løsninger til ordentlige priser.
Vi tager del i ansvaret og er med i alle projekter, uanset om du vælger selv-byg, med-byg eller totalløsninger. Det kalder vi god kundeservice.

For hurtigt at guide dig ind på ideen med en stabil vandingsløsning - skal du få et overblik over hvor meget vand du har til rådighed ( fyld evt en 20 L spand og fortæl os hvor mange sekunder det tog) - derefter skal du lave et skitse/tegning over dit projekt. Indsæt de forskellige sprinklere og vurder om du overskrider din vandforsyning- gør du det, skal du grene ud i en ekstra streng etc. - nu har du overblikket - og skal igang med at købe de enkelte komponenter eller kontakte os for montering/rådgivning.

Tænker du havevanding ?  - vil det være fornuftig at tænke drypvanding.

DOWNLOAD MANUAL

viser %
3,75 kr

Udtag for micro-slange 6,5 mm. 

360,00 kr 480,00 kr

Vandings timer, 0 - 120 min. med 3/4" tilslutning . Kan monteres på enhver vandhane / slange. Arbejdstryk 1.0 bar , op til 6 bar.

20,00 kr

Pakningstape teflontape. Bemærk 2 størrelser hhv. smal og bred model.

125,00 kr

Hulværktøj pro - er til dig der skal lave mange huller. Værktøj drejes/trykkes ind igennemslangen og tager emnet med retur, som du skubber væk, med en lille trykfunktion i værktøjet. U-undværlig når projektet har en vis størrelse

30,00 kr

Tank nippel. Monteres i tanke og med 3/4 gevind - lige til at byggge videre på.

5,00 kr

Slangespyd 16 mm. Anvendes til at fastholde slangen. 

5,00 kr

Samlestykke 16 mm.  Anvendes ved samlinger af 16 mm slange. Slangeenderne varmes lidt op og trykkes sammen. Strammes til sidst med strips eller vores klemmer. https://directespana.dk/home/129-home-16-mm-klemme.html?search_query=klemme&results=3